Coronavirus

ALERT CONSULTANCY
Begeleidt en adviseert voor een veilige werk- en leefomgeving

Alert Consultancy neemt maatregelen vanwege coronavirus (COVID-19)

Zoals iedereen in Nederland volgen ook wij de ontwikkelingen en maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) op de voet. Dit virus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden en heeft veel effect op ons dagelijks leven en het bedrijfsleven. De overheid heeft maatregelen afgekondigd die verregaande gevolgen heeft voor de gehele maatschappij. Alert Consultancy respecteert de keuzes die gemaakt worden vanuit de overheid en volgt dan ook de richtlijnen, door de overheid en het RIVM aangegeven, op, zonder dat dit effecten heeft op onze essentiële bedrijfsprocessen.

Zoals u zult begrijpen, is het voor Alert Consultancy niet altijd mogelijk om thuis te werken, bijvoorbeeld brandveiligheidscontroles of inspectie dienen op locatie te worden uitgevoerd. Tijdens ons bezoek houden wij ons aan de regels van het RIVM en aan de regels die gelden in het pand.

Informatieve afspraken en overleggen op kantoor en/of op locatie zullen zover als mogelijk telefonisch worden afgehandeld of waar mogelijk verplaatst worden. Onze dienstverlening betreft veiligheid en bereikbaarheid en is dan ook onveranderd!

Uiteraard blijven wij op werkdagen van 8.00-17.00 uur voor alle relaties bereiken op het bekende telefoonnummer: 0348-447937. Bij opmerkingen, vragen of het maken van een (noodzakelijke) afspraak, neemt u dan gerust contact met ons op. Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen die genomen worden door de overheid, dan zullen wij u via, onze website informeren.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte, succes en wijsheid toe in deze periode van onzekerheid en zullen u, waar mogelijk, zoveel mogelijk de ondersteuning blijven bieden, zoals u deze van ons gewend bent.