ALERT CONSULTANCY
Begeleidt en adviseert voor een veilige werk- en leefomgeving

Beveiliging en brandveiligheid Nieuwbouw

Bent u bezig met een nieuwbouwproject en op zoek naar een partij die u adviseert hoe de beveiliging en de brandveiligheid in te richten? Neem dan contact op met adviesbureau Alert Consultancy: de specialist in het opstellen van beveiligingsplannen. Aannemers, architecten en andere technici kloppen al jarenlang bij ons voor uitgebreid advies rondom brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, toegangsbeveiliging, camerabeveiliging, vluchtwegsignalering en ontruimingsplattegronden. Onze plannen worden op maat gemaakt en voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

Wat staat er in onze beveiligingsplannen voor de nieuwbouw?

Al jarenlang schrijven wij professionele beveiligingsplannen voor de nieuwbouw, daarin gaan wij in op de volgende punten:

  • Brandmeldinstallaties: Welke brandmeldinstallatie wordt er geëist? Aan welke regels moet de brandmeldinstallatie voldoen als het gaat om brandveiligheid bij nieuwbouw? Met welke andere systemen moet de brandmeldinstallatie worden geïntegreerd?
  • Vluchtwegsignalering: Moet het pand überhaupt worden voorzien van vluchtwegsignalering, zo ja waar moet dit dan worden toegepast?
  • Ontruimingsplattegrond: Zijn ontruimingsplattegronden noodzakelijk en waar moeten ze dan worden geplaatst?
  • Programma van Eisen: Het Programma van Eisen van de brandmeldinstallatie kan door ons worden opgesteld of door ons worden getoetst.

De voordelen van Alert Consultancy

  • Doordat wij geen uitvoerende partij zijn, kunnen wij onafhankelijk advies geven. Zo heeft u altijd helder in kaart welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en betaalt u niets te veel.
  • Wij schrijven professionele plannen die voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving. Zo volgt u altijd de richtlijnen op conform het Bouwbesluit en/of de Arbo-wetgeving.
  • Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel ervaring met verzekeringsmaatschappijen, waardoor de afhandeling snel en soepel verloopt.
Beveiligingsplan aanvragenFoto’s insturen

Welke beveiliging heb ik nodig?

Wij inventariseren gratis wat bij u past.

Alert Consultancy:
komt bij u op locatie;
beoordeelt uw pand;
geeft vrijblijvend advies.

    Een passende prijs en een passend beveiligingsplan maken we graag na ons bezoek.