ALERT CONSULTANCY
Begeleidt en adviseert voor een veilige werk- en leefomgeving

Professioneel beveiligingsplan maken voor bestaande bouw en nieuwbouw

Bent u op zoek naar een partij die een beveiligingsplan voor u kan opstellen? Dan bent u bij Alert Consultancy aan het juiste adres. Het laten opstellen van een beveiligingsplan vormt een goede basis voor de juiste beveiliging. Een beveiligingsplan opstellen doen wij voor zowel de bestaande bouw als de nieuwbouw.

Nieuwbouw of bestaande bouw

  • Nieuwbouw: Wanneer u architect of aannemer bent en bezig bent met een nieuwbouwproject kunnen wij een veiligheidsplan opstellen.
  • Bestaande bouw: Wanneer u als niet-technici een bestaand pand goed wil laten beveiligen, kunnen wij u ook van dienst zijn.

Meer weten wat wij voor de bestaande bouw en nieuwbouw kunnen betekenen? Lees verder:

Bestaande bouwNieuwbouw

Een beveiligingsplan opstellen: een plan van aanpak voor uw beveiliging

In het beveiligingsplan staat een duidelijk plan van aanpak beschreven waarmee u de uitvoerders opdracht kan geven welke beveiliging er geïnstalleerd moet worden. Een beveiligingsplan maken we naar aanleiding van intensieve gesprekken met u als klant. Daarbij houden we altijd rekening met eventuele eisen van de verzekering of het Bouwbesluit. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van beveiligingsplannen en weten daardoor precies aan welke eisen de beveiliging moet voldoen.

In het beveiligingsplan gaan wij in op de bouwkundige, elektrotechnische en organisatorische maatregelen van de beveiliging. Door deze maatregelen te nemen krijgt de inbreker geen kans om binnen te komen, waardoor een inbraak voorkomen wordt.

Alert Consultancy doet meer dan beveiligingsplannen maken

Het unieke aan Alert Consultancy is dat wij beveiligingsadvies kunnen geven op alle niveaus. Wij geven naast uitgebreide beveiligingsplannen, ook adviezen over bijvoorbeeld vluchtwegroutes en noodverlichtingen. Een greep uit onze diensten:

Neem contact met ons op om te bepalen welk advies u nodig heeft en hoe wij u daarin kunnen bijstaan.

Contact opnemen

Welke beveiliging heb ik nodig?

Wij inventariseren gratis wat bij u past.

Alert Consultancy:
komt bij u op locatie.
beoordeelt uw pand.
geeft vrijblijvend advies.

    Een passende prijs en een passend beveiliginsplan maken we graag na ons bezoek.