ALERT CONSULTANCY
Begeleidt en adviseert voor een veilige werk- en leefomgeving

Diensten

Alert Consultancy is uw adviesbureau voor het doen van onafhankelijke keuringen en het geven van adviezen rondom brandveiligheid. Benieuwd wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Hieronder lichten we onze diensten uit. Natuurlijk gaan we graag met u in gesprek om uw specifieke wensen in kaart te brengen en een adviestraject op maat te maken.

Advies brandveiligheid

Advies brandveiligheid

Voor een gedegen brandbeveiliging die voldoet aan de wet- en regelgeving en de verzekeringsvoorwaarden.  Uitgewerkt in een uitgebreide rapportage met handvaten om aan de slag te gaan.

Diensten

Beheerderstaken brandmeldinstallatie (BMI)

Weet hoe de brandmeldinstallaties werken, controleer deze regelmatig en waarborg de brandveiligheid. Het beheer van installaties dient gedaan te worden door iemand met kennis.

Diensten

Inspectie en nulmeting

Voldoet uw brandbeveiliging aan de gestelde eisen? Alert Consultancy is uw onafhankelijke inspecteur voor een nulmeting. Wij inspecteren, rapporteren en adviseren, zodat de brandveiligheid altijd gewaarborgd blijft.

Diensten

Ontruimingsplan en -plattegrond

Zorg dat iedereen in het geval van calamiteiten en incidenten de snelste uitgang weet te vinden en dat het pand in zeer korte tijd ontruimd is. Alert Consultancy brengt het ontruimingsplan voor uw pand in kaart en brengt gedegen advies uit.

Diensten

Opstellen Programma van Eisen

Alert Consultancy is gespecialiseerd in het opstellen van een Programma van Eisen voor de inrichting van brandmeldinstallaties ter behoeve van de totale brandveiligheid. In dit programma staan alle eisen en voorwaarden aangeduid.

beveiligingsplan

Beveiligingsplan opstellen

Op zoek naar een beveiligingsplan voor bestaande bouw of nieuwbouw? Alert Consultancy heeft jarenlange ervaring met het maken van een beveiligingsplan dat aan alle eisen voldoet. Inclusief duidelijk plan van aanpak rondom de benodigde beveiliging.

Welke beveiliging heb ik nodig?

Wij inventariseren gratis wat bij u past.

Alert Consultancy:
komt bij u op locatie;
beoordeelt uw pand;
geeft vrijblijvend advies.

Een passende prijs en een passend beveiligingsplan maken we graag na ons bezoek.

Advies brandveiligheid