ALERT CONSULTANCY
Begeleidt en adviseert voor een veilige werk- en leefomgeving

Brandbeveiliging Den Haag

Bent u opzoek naar een goed advies bureau voor het controleren van de brandveiligheid van uw kantoor gebouw of bedrijfspand? Door het regelmatig laten controleren en de juiste brandpreventie maatregelen zorgt u voor een veilige werkomgeving. Mocht er toch wat verkeerd gaan dan kan u de schade en slachtoffers hierdoor toch beperken tot een minimum.

Alert Consultancy is uw specialist voor brandbeveiliging in Den Haag. Neem contact met ons op voor een brandveiligheidsadvies op maat!

Neem contact op

Brandbeveiliging Den haag

Er zijn verschillende maatregelen die u kunt nemen voor brandveiligheid en de preventie van een eventuele brand. Wij kijken echter altijd samen met u naar uw specifieke situatie. Dit doen we bij zowel nieuwbouw projecten als bij bestaande gebouwen en verbouwingen.

Brandveiligheidsadvies op maat: onze werkwijze

Voor een goede brandbeveiliging Den Haag zullen onze adviseurs bij u op locatie langs komen en alle onderdelen samen met u na lopen. Hierop volgend zal er een passen brandveiligheidsadvies worden gegeven. In dit advies zijn alle aandachtspunten duidelijk op een ruitje gezet zodat u in 1 overzicht alles in kan zien.

Onze brandveiligheidspecialisten zijn stuk voor stuk goed geschoolde professionals en up to date kennis van brandveiligheid en brand preventie. Door hun opleiding en uitmuntende kennis zijn ze zeer bekwamen om brandveiligheid inspectie uit te voeren en een gedegen en goed onderbouwd advies te geven.

Dit advies doen we te allen tijde vanuit een geheel onafhankelijk perspectief. Uiteraard leven we de meest actuele wet- en regelgeving na het gaat hierom de veiligheid van u mensen.

Brandbeveiliging Den Haag, waarmee helpen wij u?

In ons advies komen de volgende verschillende zaken aanbod:

  • Brandmeldinstallatie
  • Ontruimingsplan
  • Vluchtwegen
  • Programma van Eisen
  • Blusapparatuur
  • Noodverlichting
Neem contact op

Advies over brandmeldinstallatie

Een van de beste brand opsporingsmethodes is een brandmeldinstallatie. Deze installatie helpt om de brand snel te ontdekken. U kunt dan direct de nodige maatregelen nemen om u en uw werknemers in veiligheid te brengen. Een brandmeldinstallatie kan er bijvoorbeeld ook voorzorgen dat deuren automatische opengaan, sproei of blussystemen worden geactiveerd of dat de alarmcentrale op de hoogte wordt gesteld.

Advies over een ontruimingsplan en vluchtwegen

Als er onverhoopt toch een calamiteit voordoet dan is het belangrijkste dat het aanwezige personeel in veiligheid wordt gebracht. Een vluchtroute en ontruimingsplan spelen hierin een cruciale rol. Op het moment dat er een brandmeldinstallatie aanwezig is in het pand dan is het opstellen van een ontruimingsplan wettelijk gezien ook een vereiste. Door het opstellen van een ontruimingsplan wordt het duidelijk wie er verantwoordelijk zijn in gevallen van nood en welke middelen er tot hun beschikking staan. Hierbij worden ook de brandblusmiddelen, ontsnappingsroutes, noodverlichting en brandmeldinstallaties gerekend.

Advies over blusapparatuur en noodverlichting

We geven natuurlijk ook advies en inzichten over zaken als de benodigde blusapparatuur en noodverlichting die aanwezig moet zijn.

Advies over Programma van Eisen

Als u van plan bent om een brandmeldinstallatie te laten plaatsen dan bent u wettelijk verplicht om te beschikken over een programma van Eisen. Dit programma is compleet afgestemd op jouw bedrijfspand. Er zijn 4 verschillende programma’s van eisen. Wij kijken samen met u welke voor u het best bij uw onderneming past. Onderdelen die in dit programma worden opgenomen zijn omvang brandmeldinstallatie, de detectiezone indeling, de plaatsing en de inspectiefrequentie van uw brandmeldinstallaties. Wil je meer weten over het programma van Eisen lees dan hier verder.

Lees verder

Maatregelen nemen om brand te voorkomen? Schakel ons in

Onze diensten zijn geschikt voor onder andere ondernemers, VVE’s, architecten, aannemers, bouwbedrijven, de overheid en meer organisaties bij het realiseren van optimale brandveiligheid.

We stellen graag een onafhankelijk adviesplan voor u op, maak gemakkelijk een afspraak voor inspectie op locatie of neem eerste even contact op.

Neem contact op

Welke beveiliging heb ik nodig?

Wij inventariseren gratis wat bij u past.

Alert Consultancy:
komt bij u op locatie.
beoordeelt uw pand.
geeft vrijblijvend advies.

    Een passende prijs en een passend beveiliginsplan maken we graag na ons bezoek.