ALERT CONSULTANCY
Begeleidt en adviseert voor een veilige werk- en leefomgeving

Brandbeveiliging Amsterdam

Wilt u de brandveiligheid van uw kantoor of pand in Amsterdam laten checken? Met de juiste brandpreventie maatregelen, zorgt u voor een brandveilige omgeving. Mocht er zich toch onverhoopt een calamiteit voordoen, dan voorkomt u grote problemen en worden schade en slachtoffers tot een minimum beperkt.

Alert Consultancy is uw specialist voor brandbeveiliging in Amsterdam. Neem contact met ons op voor een brandveiligheidsadvies op maat!

Neem contact op

Onafhankelijk adviesbureau voor brandpreventie in Amsterdam

Wij geven u meer inzicht in de preventieve maatregelen die u kunt nemen op het gebied van brandveiligheid. Hierbij kijken we naar uw specifieke situatie. Dit doen we voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

Brandveiligheidsadvies op maat: onze werkwijze

Onze adviseurs komen bij u langs om alles na te lopen. Vervolgens brengen ze een passend brandveiligheidsadvies uit. In dit advies hebben wij de punten van aandacht duidelijk op een rijtje gezet.

Al onze specialisten zijn geschoold en hebben goede kennis van zaken om een brandveiligheidsinspectie uit te voeren en naar aanleiding daarvan advies uit te brengen.

Dit doen we te allen tijde vanuit een geheel onafhankelijk perspectief. Uiteraard leven we de meest actuele wet- en regelgeving na.

Brandpreventie Amsterdam waarmee we u kunnen helpen

In ons onafhankelijke advies komen de volgende zaken aan bod:

Advies over brandmeldinstallatie
Een brandmeldinstallatie helpt om een brand zo snel mogelijk te ontdekken. Zo kunt u direct de nodige maatregelen nemen en uzelf en anderen in veiligheid brengen. De brandmeldinstallatie zorgt ervoor dat deuren automatisch open gaan, dat het blussysteem geactiveerd wordt en dat de alarmcentrale een seintje krijgt.

Neem contact op

Advies over een ontruimingsplan en vluchtwegen
Als er zich een calamiteit voordoet, dan moeten in het pand aanwezige personen zo snel mogelijk naar de uitgang kunnen komen. Wanneer er een brandmeldinstallatie aanwezig is, dan is het opstellen van een ontruimingsplan vereist. Een ontruimingsplan laat zien wie er in het geval van nood verantwoordelijk is en welke middelen er tot de beschikking staan. Denk aan: ontsnappingsroutes, brandblussers, noodverlichting en brandmeldinstallatie.

Advies over Programma van Eisen
Wanneer u een brandmeldinstallatie laat installeren, is het wettelijk verplicht om over een Programma van Eisen te beschikken. Het Programma van Eisen is afgestemd op jouw pand. Er staan zaken in vermeld over de omvang van de brandmeldinstallatie, de detectiezone indeling, de plaatsing en de inspectiefrequentie.

Advies over blusapparatuur en noodverlichting
We geven uiteraard ook advies over zaken als de benodigde blusapparatuur en noodverlichting die aanwezig moet zijn.

Maatregelen nemen om brand te voorkomen? Schakel ons in

Wij adviseren onder andere ondernemers, VVE’s, architecten, aannemers, bouwbedrijven, de overheid en meer organisaties bij het realiseren van optimale brandveiligheid.

Geïnteresseerd in onze diensten? We stellen graag een onafhankelijk adviesplan voor u op.

Neem contact op

Welke beveiliging heb ik nodig?

Wij inventariseren gratis wat bij u past.

Alert Consultancy:
komt bij u op locatie.
beoordeelt uw pand.
geeft vrijblijvend advies.

    Een passende prijs en een passend beveiliginsplan maken we graag na ons bezoek.