ALERT CONSULTANCY
Begeleidt en adviseert voor een veilige werk- en leefomgeving

Op zoek naar een adviseur brandveiligheid?

Brandveiligheid: een belangrijk onderwerp om bij stil te staan. Een pand moet natuurlijk te allen tijde beschermd zijn tegen een mogelijke brand, zodat materiële schade en eventuele slachtoffers voorkomen worden. Een adviseur brandveiligheid kan u daarbij helpen. In de tegenwoordig complexe wereld van wet- en regelgeving is het soms lastig een weg te vinden in wat nu wel en niet verplicht is rondom brandveiligheid. Advies krijgen rondom dit onderwerp is dan de eerste stap richting een veilige leef- en werkomgeving.

Het inschakelen van een professioneel adviesbureau ontneemt de zorg rondom de wet- en regelgeving. In het brandveiligheid advies gaan wij uitgebreid in op de maatregelen die getroffen moet worden om te voldoen aan de eisen die gesteld zijn door de overheid. Tevens zorgen wij ervoor dat u voldoet aan de eisen van de verzekering. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij zorgen voor een snelle afhandeling.

Contact opnemen

Een onafhankelijk veiligheidsadvies door Alert Consultancy

Alert Consultancy is uw adviseur brandveiligheid wanneer u verzekerd wilt zijn van een gedegen beveiliging van het pand. Wij onderscheiden ons omdat wij een onafhankelijk beveiligingsadvies kunnen geven, doordat wij niet de uitvoering doen. Een aantal van onze diensten op een rijtje:

Brandveiligheid advies: voor meerdere partijen noodzakelijk

Een adviseur brandveiligheid kan voor meerdere partijen belangrijk zijn om in te schakelen. Alert Consultancy is er voor meerdere doelgroepen, waaronder: architecten, (elektrotechnische) aannemers, eindgebruikers van gebouwen, bouwbedrijven en VVE’s. Maar ook wanneer u werkt op de facilitaire afdeling van een bedrijf en zich afvraagt hoe het met de beveiliging gesteld is, kunt u aankloppen voor beveiligingsadvies.

Wij geven advies aan zowel de bestaande bouw als de nieuwbouw. Om een uitgebreid advies te kunnen geven, komen wij graag op locatie of ontvangen wij graag de bouwtekeningen.

Bestaande bouwNieuwbouw

Welke beveiliging heb ik nodig?

Wij inventariseren gratis wat bij u past.

Alert Consultancy:
komt bij u op locatie.
beoordeelt uw pand.
geeft vrijblijvend advies.

    Een passende prijs en een passend beveiliginsplan maken we graag na ons bezoek.