ALERT CONSULTANCY
Begeleidt en adviseert voor een veilige werk- en leefomgeving

Schakel ons Adviesbureau Brandveiligheid in

De brandveiligheidsadviseur komt bij u langs

Brandveiligheid: een belangrijk onderwerp om bij stil te staan. Een pand moet natuurlijk te allen tijde beschermd zijn tegen een mogelijke brand, zodat materiële schade en eventuele slachtoffers voorkomen worden. Een adviseur brandveiligheid kan u daarbij helpen. In de tegenwoordig complexe wereld van wet- en regelgeving is het soms lastig een weg te vinden in wat nu wel en niet verplicht is rondom brandveiligheid. Advies krijgen rondom dit onderwerp is dan de eerste stap richting een veilige leef- en werkomgeving.

Alert Consultancy is een brandveiligheid adviesbureau met jarenlange ervaring en expertise. Onze gedegen kennis rondom de recente wet- en regelgeving zorgen ervoor dat u altijd een goed beveiligd pand heeft. Wij zijn er voor zowel de bestaande bouw als de nieuwbouw. Of u nu als architect zijnde een partner zoekt, of als gebouweigenaar op zoek bent naar een adviesbureau: wij kunnen het u bieden.

Bestaande bouwNieuwbouw

Wat doet een brandveiligheid adviesbureau?

Onze diensten betreffen alles rondom brandbeveiliging van A tot Z. Wij kunnen voor u een uitgebreid brandbeveiligingsplan opstellen, maar we kunnen ook specifieke beveiligingsvraagstukken voor u beantwoorden. Een aantal van onze diensten op een rij:

Neem contact op

Onafhankelijk advies van een adviesbureau brandveiligheid

Laat een brandveiligheidsplan schrijven door Alert Consultancy. Wij zijn expert in brandbeveiliging en geven u een onafhankelijk advies. Het advies wordt niet geschreven door de uitvoerende partij, waardoor wij u altijd onafhankelijk kunnen adviseren over welke beveiliging voor uw pand het meest geschikt is. Brandveiligheid is iets waar niet vaak genoeg over gesproken kan worden. Alert Consultancy pleit ervoor dat brandveiligheid hoog op de agenda komt te staan.

Expert brandbeveiliging inschakelen voor een passend advies

Onze beveiligingsexperts komen graag met u in contact om uw huidige situatie in kaart te brengen en een passend advies te schrijven. Na een aantal intensieve gesprekken kunnen wij u heldere handvaten geven waarmee de uitvoerende partij aan de slag kan.

Brandveiligheid adviseur nodig? Wij helpen diverse partijen

Een adviseur brandveiligheid kan voor verschillende partijen belangrijk zijn om in te schakelen. Alert Consultancy is er voor diverse doelgroepen, waaronder: architecten, (elektrotechnische) aannemers, eindgebruikers van gebouwen, bouwbedrijven en VVE’s. Maar ook wanneer u werkt op de facilitaire afdeling van een bedrijf en zich afvraagt hoe het met de beveiliging gesteld is, kunt u bij ons aankloppen.

Het inschakelen van een professioneel adviesbureau ontneemt de zorg rondom de wet- en regelgeving. In het brandveiligheid advies gaan wij uitgebreid in op de maatregelen die getroffen moet worden om te voldoen aan de eisen die gesteld zijn door de overheid. Tevens zorgen wij ervoor dat u voldoet aan de eisen van de verzekering. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij zorgen voor een snelle afhandeling.

De beveiligingsadviseur brandveiligheid komt graag met u in contact

Wij geven advies aan zowel de bestaande bouw als de nieuwbouw. Om een uitgebreid advies te kunnen geven, komen wij langs bij u op locatie of ontvangen wij graag de bouwtekeningen.

Maak afspraakUpload bouwtekening

Welke beveiliging heb ik nodig?

Wij inventariseren gratis wat bij u past.

Alert Consultancy:
komt bij u op locatie.
beoordeelt uw pand.
geeft vrijblijvend advies.

    Een passende prijs en een passend beveiliginsplan maken we graag na ons bezoek.